Over VinoFera

VinoFera, Vino meertalig voor wijn en Fera afgeleid van ferens, dragen, van het Latijn staat voor wijndragen – wijnrank. Oftewel, dat is waar het begint.
De druif, puur, de basis waar het om gaat. Het punt waar het gehele proces voor een fles wijn begint.
Puur natuur(lijk).
Door te zien en te proeven hoeveel kwaliteit er in een glas wijn zit dat biologisch wordt gemaakt, hebben wij van VinoFera besloten dit met iedereen te willen delen! Niet alleen de passie voor wijn, maar ook het ultieme geluksmoment.
Voor het overgrote deel werken wij samen met wat kleinere familie wijngaarden waarvan de wijnen niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Families die veel aandacht en liefde besteden aan hun tradities, wijngaarden en vooral passie voor goede wijn. Wijnen waar je bij elke slok deze liefde en aandacht proeft.
Onze missie is dan ook om deze wijnen in verschillende categorieën toegankelijk te maken voor de echte wijnliefhebber en fijnproever, maar ook voor degene die bewust bezig is met biologisch eten & drinken.
Voor ons is het belangrijk dat, ondanks dat er sprake is van exclusiviteit van wijnen, elke wijnliefhebber de mogelijkheid moet hebben van deze exclusiviteit te kunnen genieten. Daarom is ook één van onze doelen om biologische kwaliteitswijnen binnen ons assortiment te hebben die voor ieders budget werkbaar zijn. De passie, rust en het genot gunnen wij iedereen.

Evviva e a presto!
VinoFera