Leuk voor de Kids!

Leuk voor de Kids!

April 08, 2020

Even geen wijn maar wel een nieuw bio-initiatief die we graag met jullie delen!

Waar wij ons vooral focussen op het “puur genieten” voor de volwassenen, willen we toch ook een initiatief met jullie delen dat zich op de kids richt!
En ja, voor de ouders onder ons… Als het goed gaat met je kind dan gaat het ook beter met jou!

Met haar passie voor mode heeft Farah in 2019 haar leventje helemaal omgegooid! Van accountmanager bij een miljoenenbedrijf naar kleding voor om het lijf. Biologisch, duurzaam, bewust & kwaliteit zijn enkele kenmerken van haar kleding die voorop staan.
Voeg deze kenmerken samen met de hippe creativiteit van deze jonge onderneemster en dan krijg je See-Me Kids!

Kinderkleding gemaakt onder de beste omstandigheden en uitsluitend gebruik van organisch katoen. Na een lange zoektocht is Farah op een geschikte omgeving uitgekomen in Portugal waar nu met passie aan haar kleding wordt gewerkt.
See-Me Kids onderscheid zich niet alleen door het gebruik van de beste en bewuste materialen voor uw kind, maar komt met een onwijs gave collectie die tijdloos, gender neutraal en het gehele jaar door te gebruiken is. Oftewel een “all year round” collectie.

Zoals Farah het zegt, Een duurzaam Rotterdams kledingmerk voor kinderen & zonder poespas, waar cosy, comfy & cool samenkomen!

Zie jij jezelf ook wel in deze hippe kleding rondlopen maar ben je helaas de 8 jaar al gepasseerd, of de 18 al? Niet getreurd.. Jij mag dan juist van onze heerlijke bio wijntjes genieten!

De site is nog niet online, maar houd hem in de gaten! Hij komt er snel aan! www.see-mekids.nl, blijf ondertussen op de hoogte via instagram!

 

SeeMe Kids