Drink jij oranje op Koningsdag? Wij wel en wij proosten op jou!

Drink jij oranje op Koningsdag? Wij wel en wij proosten op jou!

April 23, 2021

Wie had dat afgelopen jaar nou kunnen bedenken.
Voor het gevoel was de realiteit ver te zoeken en zaten wij goed en wel in een lockdown. 
Er was een duidelijke drang om te feesten, met elkaar te borrelen en samen te zijn. Hoe onwerkelijk het nu misschien ook mag klinken, dat mocht toen nog met 5 personen. Waar veelal geklaagd werd, kijken wij terug op een geslaagd koningsdag feest. 

Een feest vanaf een balkon voor vele andere balkons en via de livestream voor vele huiskamers! Ook al waren wij met 5 personen, in totaal vierden wij feest met maar liefst 1500 mensen!
Wij zagen het als een leuke opsteker voor anderen, even een leuk en positief moment om weer wat energie op te doen. Even opladen om een gekke tijd tegemoet te gaan!

Wie had het dan kunnen bedenken dat we nu een jaar later, alsnog in een lockdown zitten. Waar we een jaar geleden dachten dat het alleen maar weer beter kon gaan, is het tegenovergestelde wel gebleken.

Goed, we moeten hier niet al te lang naar terug kijken. Wij vragen ons nu meer af wat koningsdag dit jaar gaat brengen. Wat is het dit jaar eigenlijk? Blijft het een Koningsdag of gaan we verder vooruit op Woningsdag van afgelopen jaar? Er was al iets nieuws bijgekomen genaamd Oranjedag. Helaas heeft dit enkel de bittere nasmaak gekregen van hoop op een feest naar afgelast, en nooit meer geweest.

Een ding is duidelijk, we zijn er bijna! Het harde woord is er uit: Versoepelingen! 
Helaas wel een dag na Koningsdag waardoor een echt koningsdag feest er nog niet in zit. Maar juist daarom maken we er nu wat leuks van! Het einde is in zicht en wij proosten met jou! Oranje, Koningswoningsdag is de afsluiter van onze lockdown. Dus er mag geproost worden, er mag gedronken worden!

Wij doen dit met jou in stijl, een heerlijke oranjewijn. Een oranjewijn zonder een bittere nasmaak van Oranjedag! ;)
Laat de subtiele smaak van zoals een echte natuurwijn hoort te zijn even rustig tot je binnen komen. Laat het even bezinken, en denk dan even kort na over het afgelopen jaar. Bedenk je waar je dit glas aan verdient hebt.

Wij proosten op Koningsdag, op het einde van een lockdown en op het begin van een betere tijd. Maar misschien het belangrijkste, wij proosten op jou. Want hey, jij hebt het goed gedaan.

Proost!


Proost jij met ons mee? Leuk! Dan ontvang je nu 25% korting op de natuurwijnen van Kemetner! Klik hier voor de wijnen.