Broodje Hagelslag met wijn!? Jazeker! Nomnom

Broodje Hagelslag met wijn!? Jazeker! Nomnom

February 21, 2020

Familie uitbreiding! Nee, niet met beschuit en muisjes maar met Broodje Hagelslag en wijn!

Yes! Wij beleven de laatste tijd zoveel mooie momenten met (dank aan) onze wijnen, maar eentje springt er toch wel echt uit!
En dat is onze samenwerking met Stichting Broodje Hagelslag!

Tijdens de Bellavita, Horecava mochten wij onverwachts kennismaken met 3 inspirerende dames.
Er stonden plots 3 dames al giechelend aan onze tafel om wijn te proeven. We denken dat ze er al een paar achter hun kiezen hadden, maar ach.. Daar is zo’n beurs toch ook voor? Je bent er voor je werk, het kiezen van de beste producten en daar mag je gewoon een gezellig uitje van maken en van genieten!

Ondertussen raakten we met hen in gesprek, kregen we 20x te horen dat ze al te laat waren en weg moesten, maar toch bleven we met elkaar in gesprek. Wij moesten wel lachen, want we werden nog nooit zo vaak ‘lieverd’ of ‘schat’ genoemd! Haha, ja nu nog!
Hoe gezellig het ook was, het werd al snel duidelijk dat deze dames, met Cindy voorop, een stichting beheren. Zij helpen mensen die door omstandigheden buiten de samenleving dreigen te vallen om (weer) een volwaardig lid hiervan te worden.
Zij hebben met de stichting een lunchroom in een kantoorverzamelgebouw waar vandaan ze samen met deze mensen werken aan de lekkerste en vooral ook leukste broodjes met… Hagelslag? Nee!

Een heerlijke clubsandwich of zoals ik laatst had.. Een lekkere burger!
De hagelslag? Dat staat juist voor het gevoel dat je thuis ook hebt, want waar eet je nou een broodje hagelslag? Thuis! Dat gevoel dat wij normaliter met thuis associëren, dat gevoel hoor jij binnen deze plek te hebben. En dat is al helemaal het gevoel dat deze dames aan iedereen binnen deze locatie overdragen.
Een oer-Hollandse familie waar iedereen welkom is.
Wij hingen in ieder geval aan hun lippen en voelden meteen dat wij hier wat mee moesten doen. Samen met de dames van Broodje Hagelslag zijn wij op zoek gegaan naar een voor hen geschikte biologische wijn en mogen nu echt met trots zeggen dat hier 2 families samenkomen!


Welkom bij onze wijnfamilie: Stichting Broodje Hagelslag!