Zakelijk

Horeca/Evenementen

Ben jij een horecaondernemer en ben je op zoek naar dé perfecte wijnen bij jouw gerechten? Of wil je indruk maken met een allemanswijnvriend die exclusief is? Wij kijken graag samen met jou naar alle mogelijkheden en passende wijnen. VinoFera is niet voor niets al de partner van diverse horecagelegenheden!

Relatiegeschenken 

Wil je als ondernemer jouw klanten voorzien van een biologisch relatiegeschenk of wil je juist jouw werknemers eens met een cadeau verrassen dat net even anders is dan anders? Bij VinoFera ben je voor beide aan het juiste adres. 

VinoFera is de partner voor zakelijk maatwerk. Of je nu op zoek bent naar een wijn uit ons assortiment of een wijn die niet binnen Nederland te koop is. Alle opties zijn bespreekbaar! Stuur gerust een mail naar info@vinofera.nl met jouw wensen en wij komen snel met een geschikt aanbod!

Retail/Groothandel 

Voor iedere ondernemer bieden wij maatwerk, ook voor jou als eigenaar van een winkel, wijnhuis e.d..Wil jij een (biologische) aanvulling op jouw huidige assortiment? Of ben je juist op zoek naar de optie om je te onderscheiden t.o.v. van de concurrentie? Wij kunnen ook wijnen leveren die nergens anders in Nederland verkocht (zullen) worden. Op maat gemaakte exclusiviteit, wie wil dat nou niet? Neem contact met ons op voor meer informatie.