Breaking wine news!

Breaking wine news!

November 09, 2020

Niet getreurd, we zijn er nog! 

Het is een tijd geleden dat jullie van ons hebben gehoord, maar we zijn druk in de weer geweest. 

Van een Corona-proof wijnproeverij, tot nieuwe wijnpartners in de horeca en daarbuiten: we hebben het allemaal gedaan. 

Uiteraard, we kunnen het niet ontkennen, COVID heeft nou eenmaal impact op de business. We moeten extra creatief zijn om er wat leuks van te maken. 

Met opgerolde mouwen zijn wij aan de slag gegaan. Maar, waar zijn we nu precies mee bezig? Misschien heb je het al meegekregen op onze website en/of instagram. We mogen twee geweldige wijnfamilies toevoegen aan die van ons! Villa Patrizia en Merumali (Wine Resort). Allebei betreft het Italiaanse kanjers die op en top authentieke wijnen maken. 

We zouden onszelf niet zijn als we de partners niet met een BOOM zouden introduceren. Alessio van Villa Patrizia zou in oktober naar Nederland vliegen om jullie hoogstpersoonlijk zijn bottled babies te introduceren. Echter, door de nieuwe COVID maatregelen ging dit feestje niet door. Niet getreurd, we zijn bezig om hier wat leuks op te bedenken, zodat we een proeverij kunnen doen, Corona-proof én met Alessio erbij! 

Voor Merumalia geldt uiteraard hetzelfde. We gaan natuurlijk niet alles gelijk verklappen, dus stay tuned en volg onze website en instagram